Transport van scheepssectie van 850ton
23
March 2022

In januari kreeg Sarens de opdracht om bij een scheepswerf een 850 ton wegende sectie op de helling te verplaatsen. Omdat het schip verlengd werd was het nodig de boegsectie circa 35m te verplaatsen. Om dit op een juiste manier te doen maakte Sarens gebruik van 32 aslijnen spmt. Met alleen verrijden was dit werk niet echt bijzonder geweest. Om obstakels te omzeilen was het echter nodig om de trailers steeds te verplaatsen onder de sectie. Alleen hierdoor konden de obstakels op de werf worden vermeden. De uitdaging daarbij was om het gehele transport uiteraard stabiel te blijven houden. Maar daar is Sarens uitstekend in geslaagd en daardoor kon de sectie veilig op een nieuwe plek worden afgezet.

 

Hierbij een stuk tekst voor het kopje Full-service uitvoering (in mijn ogen de beste vertaling van ‘Full-service approach’).

 

Sarens wil de klant zo veel mogelijk ontzorgen. Dat doen wij met een uitgebreid assortiment aan vervoersoplossingen. Tot ons materieel rekenen wij diverse typen hijskranen met capaciteiten tot maximaal 1600 ton, talrijke aslijnen spmt, pontons, en een uitgebreid arsenaal aan hijs-, ondersteunings- en overige hulpmaterialen. Daardoor zijn wij in staat een project van begin tot eind, van ‘factory to foundation’, onder onze hoede te nemen en uit te voeren.

Bij Sarens staat veiligheid bovenaan. Daarom werken wij met het modernste materieel en de beste mensen. Maar wij willen voor u ook zichtbaar en makkelijk benaderbaar zijn. Daarom hebben wij vestigingen in een aantal regio’s. Zo hebben wij naast ons hoofdkantoor in Dordrecht ook een vestiging in Amsterdam alsmede in de Europoort. Om voor meer klanten de aangewezen partij te zijn voor het uitvoeren van exceptionele projecten, opent Sarens zeer binnenkort eveneens een vestiging in Vlissingen.

Vanuit al deze vestigingen is Sarens in staat u maximaal te ontzorgen. Hiervoor staat een zeer ervaren team klaar, bestaande uit onder andere kraanmachinisten en riggers, spmt-operators en uitvoerders. Deze medewerkers worden daarin bijgestaan door een stevig technisch team in de vorm van site supervisors, project managers, een zeer ervaren engineeringsteam en SHEQ ondersteuning.

Deze gezonde mix van kennis en ervaring wordt natuurlijk gecompleteerd door de expertise van onze salesmensen, die zeer snel ter plaatse kunnen zijn om samen met u een plan van aanpak op te stellen. Daardoor heeft u snel duidelijkheid hoe Sarens bij kan dragen aan de voor u meest efficiënte oplossing. Of het nu standaard is of zeer complex, Sarens is in staat om elk project op een veilige en efficiënte manier voor te bereiden en uit te voeren. 24/7, ’s nachts, overdag of in het weekend.