Sarens Banendag - 17 september 2022
28
September 2022

Op 17 september 2022 hield Sarens in Nederland een zeer succesvolle Banendag op ons kantoor in Dordrecht. We waren blij om professionals te verwelkomen die geïnteresseerd waren om zich bij Sarens aan te sluiten, die zich vooraf hadden geregistreerd en ons hun cv ter overweging hadden overhandigd. Het evenement begon met een inleidende begroeting door onze HR-medewerkers en verschillende Project Managers. De aspirant Sarens-medewerkers kregen vervolgens een rondleiding door het pand bestaande uit een volwaardige werf, gevuld met verschillende soorten kranen, en Sarens-kantoren. Tijdens de rondleiding kregen onze bezoekers de kans om te oefenen met specifieke kranen om vertrouwd te raken met onze ongelooflijke selectie machines. Ook werd ons een V-tas-trainingsvoertuig ter beschikking gesteld dat wordt gebruikt als simulator voor aspirant-vrachtwagenchauffeurs. Tijdens dit evenement waren we verheugd om nieuw talent te ontdekken dat zeker het potentieel heeft om zich bij ons aan te sluiten.

 

Een centrale attractie van het evenement was een LTM1110 kraan die op Self Propelled Modular Trailers (SPMT) was geplaatst. Het was een gezicht waar onze gasten van genoten. Daarnaast werden een aantal schaalmodellen van verschillende soorten kranen, trailers en vrachtwagens tentoongesteld in een aparte ruimte, waardoor ons aspirant Sarens-talent de kans kreeg om ervan te genieten. Ons evenement ontving in totaal 300 gasten. Bij Sarens begrijpen we dat ons talent vaak met familie komt en om die reden hebben we ervoor gezorgd dat de banendag die we hielden ook vol leuke activiteiten voor onze jonge bezoekers was. We hebben deze eerste bijeenkomst in twee jaar na de Covid-crisis bekroond met een BBQ en een lokale Nederlandse band die voor het entertainment van onze gasten zorgde.

 

Houd ons in de gaten voor de volgende banendag die wordt gehouden in Sarens in Nederland. Volg ons op sociale media om u aan te melden of neem rechtstreeks contact met ons op via werkenbij@sarens.nl als u geïnteresseerd bent om lid te worden van Sarens.