Missie en gedragscode

Wij bij Sarens zien het als onze nobele missie om een toonbeeld te zijn in kraanverhuur, zwaar hijswerk en technisch transport voor onze klanten. Hiervoor hanteren wij onze vijf onwrikbare waarden:

WERKNEMERS

De maatstaf voor de kracht van onze organisatie zijn onze werknemers. Wij investeren voortdurend in uiterst bekwaam, hoogopgeleid en gemotiveerd personeel dat initiatief neemt en verantwoordelijkheid verwelkomt. Een ondernemingsgeest wordt door ons aangemoedigd. Trouw, vertrouwen en respect bepalen ons gedrag.

VEILIGHEID

Wij zijn ervan overtuigd dat incidenten op het werk vermeden kunnen worden en streven er dan ook naar om daarvoor te zorgen. We ondersteunen onze werknemers met de nodige hulpmiddelen en opleidingen, zodat ze zich een kritische houding aanmeten ten aanzien van veiligheid, waarbij geleerde lessen vertaald worden in acties.

KWALITEIT

Onze bestaande processen en richtlijnen worden door alle werknemers nageleefd en voldoen aan de respectieve ISO/OHSAS-normen. Ze worden voortdurend geëvalueerd en aangescherpt op basis van feedback die we van onze klanten, onze leveranciers en onze hele organisatie krijgen.

KLANTEN

We zijn vastbesloten om de verwachtingen van onze klanten in te lossen. We luisteren naar hun behoeften en passen een oplossingsgerichte aanpak toe, waarbij we nooit veiligheid, kwaliteit of timing uit het oog verliezen. Op basis van onze vele jaren ervaring bieden we onze klanten wat ze echt nodig hebben en bouwen we langetermijnrelaties uit, die op vertrouwen gebaseerd zijn.

UITRUSTING

Klanten kunnen op ons ultramodern uitrustingsaanbod rekenen om tegemoet te komen aan hun hijs- en bijzondere transportbehoeften. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat onze uitrusting in uitstekende staat blijft verkeren, zodat de beschikbaarheid te allen tijde gemaximaliseerd wordt.

OPERATIONELE DOELTREFFENDHEID

Elke verhuurdienst of elk project wordt zorgvuldig en tot in de puntjes voorbereid, volledig conform de bedrijfsrichtlijnen van Sarens, om ervoor te zorgen dat onze werknemers en onze uitrusting doeltreffend ingezet worden.

Winstgevende groei

Onze basisdoelstelling is om voor een winstgevende groei te zorgen, die Sarens zal toelaten om haar ambities voor de toekomst te verwezenlijken.